S ILC IH bude svět vaším domovem.

 

Od Evropy po Afriku, od Asie po Ameriku vytváří síť International House celosvětovou komunitu studentů, učitelů a zaměstnanců; čehož jsme my v ILC IH Brno hrdě součástí.

 

Způsob, jakým žijeme, je nyní ovládán pandemií, což činí lidi, které známe, a komunity, se kterými komunikujeme, ještě důležitějšími. Jsme velmi hrdí na náš program asociovaných škol, se kterými spolupracujeme na podpoře anglického vzdělávání dětí a pedagogického vzdělávání učitelů. Náš program pro mladistvé má spoustu studentů i z vietnamské komunity, na což jsme opět velmi hrdí.

 

                                                    

        Skupinky dětí z našich Asociovaných škol na ZŠ v Brně si užívají své projektové dny.

 

Dále velmi úzce spolupracujeme s našimi učiteli zde v Brně a s mnoha učiteli angličtiny z Brna i celé České republiky. Ale místní komunita je jen jednou částí naší sítě, naše globální síť s International House je plná škol a lidí, kteří sdílejí společné hodnoty.

 

Během let jsme tuto síť využívali mnoha způsoby:

  • Naši mladí studenti si vyměnili pohlednice se studenty ve španělském San Sebastianu.
  • Naši učitelé se zúčastnili a prezentovali na akcích výuky jazyků na dalších školách IH ve Velké Británii, Polsku, Bělorusku, Maďarsku, Slovensku, Lotyšsku, Rusku, Itálii a Španělsku.
  • Do Brna jsme pozvali lektory a teacher trainers z mnoha dalších škol International House (přibližně z 20 škol IH).

 

Za posledních 18 měsíců jsme se spojili s IH Acona-Jesi v Itálii, IH Torun v Polsku a IH Sofia v Bulharsku, abychom vytvořili několik akcí IH Connections. V různých zemích proběhly konverzační události o vánočních a velikonočních tradicích, valentýnská „rande“, společná školení pro učitele ze škol; a speciální velikonoční událost, na které se sešlo téměř 100 dětí ze čtyř zemí, aby sdílely velikonoční příběhy a vařily velikonoční čokoládové dobroty.

 

 

 

V nadcházejících měsících a letech chceme i nadále využívat síť International House ve prospěch našich studentů a všech, kteří s námi spolupracují. Již spolupracujeme se školami ve Splitu a v Barceloně na projektu Erasmus+ a doufáme, že v budoucnu uskutečníme více těchto i dalších sdílených projektů se školami International House z celého světa.

 

Naše síla pochází od studentů, které učíme, spojení, která máme, a od lidí, se kterými pracujeme. Proč se nepřipojit k nám a neudělat ze světa svůj domov právě s International House?

 

 

Dave Cleary

Ředitel pro studia

 

Více informací o kurzech na našem webu.

Zavřít
Zavřít
Zavřít

Kontaktní formulář

Zanechejte nám prosím zprávu a my vám co nejrychleji odpovíme.
Close